Θερμές ευχαριστίες στα Ιδρυτικά Μέλη που απαρτίζουν το Νέο Επιμελητήριο Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Ελλάδος

Αγαπητά ιδρυτικά μέλη του Νέου Επιμελητηρίου Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Ελλάδος,

Ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να εκφράσω την εγκάρδια εκτίμησή μου για τις προσπάθειες και την αφοσίωσή σας στην ίδρυση αυτού του σημαντικού οργανισμού. Το όραμα και η δέσμευσή σας για την προώθηση της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας είναι πραγματικά αξιέπαινα.

Μέσω της συλλογικής σας εργασίας, συμβάλλετε στην ανάπτυξη του τομέα της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας στην Ελλάδα, ο οποίος διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην προώθηση βιώσιμων και χωρίς αποκλεισμούς οικονομικών πρακτικών. Αγκαλιάζοντας αξίες όπως η συνεργασία, η κοινωνική δικαιοσύνη και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα, ανοίγετε το δρόμο για μια πιο δίκαιη και ανθεκτική κοινωνία.

Η αφοσίωσή σας στην προώθηση της επιχειρηματικότητας, την υποστήριξη των συνεταιρισμών και την ενδυνάμωση των περιθωριοποιημένων κοινοτήτων είναι εμπνευσμένη. Είμαι ευγνώμων για τις άοκνες προσπάθειές σας για την προώθηση των αρχών της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, καθώς έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο και να μεταμορφώσουν τις ζωές.

Παρακαλώ δεχθείτε τις θερμές μου ευχαριστίες και την εκτίμησή μου για την ανεκτίμητη συνεισφορά σας. Η πρωτοποριακή σας δουλειά στο Νέο Επιμελητήριο Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Ελλάδος αποτελεί απόδειξη του πάθους και της πίστης σας για ένα καλύτερο μέλλον.

Με ειλικρινή ευγνωμοσύνη, το Διοικητικό Συμβούλειο